Sennheiser-koptelefoon Eén oor werkt niet? – Problemen oplossen

U kunt het probleem met één oor van de Sennheiser-hoofdtelefoon oplossen door de hier beschreven methoden te volgen. Bovendien heb je een resetoptie en kun je de koptelefoon eenvoudig repareren. U moet bijvoorbeeld uw telefoon controleren om de wijzigingen in hun instellingen aan te brengen. Soms zijn de koptelefooninstellingen mono, waardoor je van één kant niet hoort.

Bovenal heb je een koptelefoon aan de ene kant die niet werkt met een veel diepere verbinding. U moet bijvoorbeeld proberen hoe u de draadloze hoofdtelefoon loskoppelt en vervolgens andere instellingen controleren. Het is ook belangrijk om te controleren of de draadloze hoofdtelefoon niet op meerdere apparaten is aangesloten.

Veel koptelefoon stopt werken zodra u ze met andere apparaten verbindt. Het zou gemakkelijker zijn als u de draadloze Bluetooth-verbinding controleert en op de naam van uw hoofdtelefoon klikt.

Laten we dus eens kijken naar de oplossingen die u kunt proberen als de Sennheiser-koptelefoon niet werkt!

Waarom werkt een Sennheiser-hoofdtelefoon met één oor niet?

We hebben de oplossingen uitgesplitst die u kunt proberen om het probleem op te lossen als de Sennheiser-koptelefoon niet werkt. U moet bijvoorbeeld de stereo- en monohoofdtelefooninstellingen volgen. Verder moet u bijhouden of de instellingen van de hoofdtelefoon mono zijn voor één luidspreker of niet.

U kunt proberen de hoofdtelefoon uit en weer in te schakelen. Of u kunt de Bluetooth-hoofdtelefoon opnieuw verbinden en het probleem oplossen dat de zijkanten van de hoofdtelefoon niet werken. Vergeet niet de geluidskabel van de koptelefoon in te steken om te controleren of het geluid van beide kanten komt. De uittrekbare hoofdtelefoon is afhankelijk van de geluidskabel.

Het is mogelijk als u de draadloze hoofdtelefoon reset. Sommige draadloze hoofdtelefoons vereisen een volledige reset en u moet het handmatige modelnummer controleren om dit probleem op te lossen.

1. Hoe te controleren of het probleem met de luidspreker is opgelost?

Hoe te controleren of het probleem met de luidspreker is opgelost

Als de Sennheiser-koptelefoon niet werkt, moet je de luidspreker controleren. De koptelefoon zal goed werken als de staat van de draden goed is. We hebben de oplossing bijvoorbeeld eenvoudiger gemaakt door deze stappen aan te bieden.

 • Verplaats de batterijen van de hoofdtelefoon en je moet ook de aux verwijderen als deze is aangesloten op een stopcontact.
 • Verwijder uw luidspreker van de oorkussens van de hoofdtelefoon. Je kunt de oorkussens van de over-ear hoofdtelefoon tegen de klok in draaien om ze met een schroevendraaier te openen. Nu moet je de koptelefoonluidsprekers van hun lichaam scheiden.
 • Hoogstwaarschijnlijk zijn schroeven nodig om te openen met een schroevendraaier. U moet controleren of de draden van de hoofdtelefoon intern met hun luidspreker zijn verbonden of niet.
 • Breng de aansluiting van de hoofdtelefoon dichterbij om de aux-kabel te verwijderen. De hoofdtelefoon heeft een snee in de kabel om één uiteinde over te laten. U moet bijvoorbeeld de aansluiting repareren door de hoofdtelefoonaansluitingen te vervangen. Er komt een geweldige tutorial over de koptelefoonaansluiting om te vervangen door de aux-kabel.
 • Snijd het ene uiteinde van de kabel door. U kunt een snijgereedschap gebruiken om de kabel ongeveer 2 cm door te knippen.
 • Nu moet je er ook beide kabelzijden en luidspreker mee verdraaien.
 • Het is het beste als u de andere kant van de kabel aansluit. Nu moet je de aansluiting van de mediaspeler controleren.
 • Zelfs u kunt het apparaat inschakelen en het zal u vertellen of de luidspreker goed werkt of niet. Als de luidspreker helemaal goed werkt, moet u hem uitschakelen en de aansluiting van de achterkant verwijderen. Het is goed om de hoes terug te plaatsen nadat je de luidspreker en kabels er weer in hebt geplaatst.

2. Hoe te controleren of de hoofdtelefoonaansluiting werkt of niet?

Als de hoofdtelefoon slechts vanaf één kant speelt, moet u de problemen met de luidspreker controleren. Meer dan dat, je moet ook de technische problemen oplossen. De hoofdtelefoon zal bijvoorbeeld ook problemen hebben met de kleine elektrische printplaten.

De koptelefoon met een mechanisch probleem werkt echter niet, zelfs niet als u de luidsprekers repareert. Daarom moet u de volgende punten controleren voordat u iets anders met de hoofdtelefoon doet:

 1. De hoofdtelefoon voelt losjes aan wanneer u deze probeert aan te sluiten op de hoofdtelefoonaansluiting.
 2. Je hebt een stille luidspreker met de hoofdtelefoon en je aux past in de aansluiting.
 3. Zit de aux vast in de koptelefoonaansluiting, dan moet je controleren of het apparaat helemaal buiten de socketpoort zit of niet.

Als u een of twee problemen heeft met uw hoofdtelefoon, moet u de defecte aansluiting vervangen. Daarnaast kunt u de onderstaande methode bekijken om het probleem aan de ene kant dat niet werkt in uw hoofdtelefoon op te lossen.

3. Hoe vervang ik de defecte luidspreker van de hoofdtelefoon?

U kunt de defecte luidspreker van uw hoofdtelefoon vervangen door de kabels met het bord te verbinden. Bovendien kunt u een andere luidspreker installeren en de oude verwijderen.

 1. De open schroeven worden geleverd met een extra hoofdtelefoonbasis. Bovendien heb je geen kabels onder de basis.
 2. Nu heb je alle kabels verwijderd die hieronder worden weergegeven en verwijder je ze met de luidspreker.
 3. Je moet de hoofdtelefoon met vier kabels bevestigen en je kunt hem aansluiten op een andere luidspreker. Het is het beste als u de hoofdtelefoonpoorten weer herstelt en het hele proces opnieuw uitvoert.

4. Methode om disfunctionele Jack Socket te vervangen

Om de hoofdtelefoonaansluiting te vervangen, moet u het soldeergereedschap gebruiken. Verder heb je een socket om met de bordzijde te bevestigen. U moet controleren of het stopcontact de juiste verbinding heeft met de stekker.

Trouwens, het solderen van de nieuwe socket moet op dezelfde manier gebeuren als je de oude zag. U moet de plaatsing van de aansluiting in uw nieuwe of oude hoofdtelefoon controleren.

Nu moet je alle onderdelen van de koptelefoon op een omgekeerde manier repareren hoe je ze moet repareren.

Hoe het probleem te achterhalen als slechts één kant van de oordopjes werkt?

Hier zijn heel eenvoudige 8 eenvoudige stappen voor het oplossen van draadloze Bluetooth-oordopjes of AirPods-headsets waarvan de ene kant niet werkt, om te controleren en te volgen om het probleem op te lossen:

 1. U kunt proberen de Bluetooth-instellingen in of uit te schakelen. U kunt dit zelfs met uw telefoon doen om het te repareren.
 2. Nu moet je de oordopjes opnieuw verbinden en de oude Bluetooth-verbindingen verwijderen. De mobiele instellingen zouden moeten veranderen en je moet het opnieuw toevoegen met de hoofdtelefoon.
 3. U moet de basis van de oordopjes en slijtage beide oordopjes samen.
 4. Nu moet je de oordopjes een tijdje gebruiken en vijf minuten lang controleren of het geluid op dezelfde manier komt; zodra de koptelefoon een stil stuk heeft, moet je de soundtrack stoppen.
 5. Nu moet je de batterij van de koptelefoon controleren om te weten of ze goed werken of niet. Je kunt de koptelefoon ook gewoon opladen om te kijken hoeveel batterij hij nog heeft.

Andere dingen om te controleren op uw Air pods

 • U moet controleren of de telefoon de juiste verbinding heeft met de Bluetooth-hoofdtelefoon. Verder moet je kijken of het probleem hetzelfde is met de koptelefoon nadat je de instellingen op je telefoon hebt gewijzigd of niet. Een zachte reset kan uw probleem ook oplossen.
 • Controleer nu de stereo- of mono-instellingen van de hoofdtelefoon. De hoofdtelefoon laat geluid zien aan het ene uiteinde van de instellingen zijn mono. Bijvoorbeeld, je moet de problemen met de hoofdtelefoon controleren en kijken of beide zijden van de airpods-luidsprekers goed werken of niet.
 • U kunt de audiobestanden controleren en verschillende bestanden afspelen om het probleem op uw hoofdtelefoon te controleren. Bovendien kun je elk videobestand afspelen om te zien of de luidspreker van een andere air pod werkt of niet.

Opmerking: Als de bovenstaande oplossingen niet hebben gewerkt om het geluid van beide kanten te laten komen, dan moet je de air pods vervangen. Verder kunt u een erkende dealer bezoeken om de staat van de hoofdtelefoon te controleren.

De conclusie

De koptelefoon heeft elektrische verbindingen die soms moeilijk te begrijpen zijn. U moet opmerken wanneer de prestaties van de hoofdtelefoon fluctueren. Alle stappen voor probleemoplossing die we u in deze handleiding hebben verteld, zullen zeker werken.

De methoden waarover we je hier hebben verteld, werken echter niet als er een technische storing is bij de aankomst van de hoofdtelefoon. U moet de hoofdtelefoon van het bedrijf repareren of een nieuwe hoofdtelefoon kopen.

Bedankt voor een bezoek; laat ons weten welke methode werkte om uw Sennheiser-hoofdtelefoon correct te laten werken.

Mark James

Mark James is hoofdredacteur en hoofdschrijver van Hoofdtelefoon beoordelingen. Met meer dan 10 jaar ervaring in het reviewen van hoofdtelefoons en muziekgerelateerde accessoires, kent hij alle toeters en bellen die elke muziekliefhebber wil. Bovendien is hij verantwoordelijk voor het begeleiden en begeleiden van de redactie van Headphones Reviewss. Het beste is dat hij ervoor zorgt dat alle informatie op deze site waardevol is voordat deze wordt gepubliceerd.

Game headset
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart