Hoe Galaxy Buds luider te maken, complete gids

Hoe Galaxy Buds luider te maken: In sommige gevallen kan het gebeuren dat wanneer we onze hoortoestellen verbinden met de mobiele telefoon of computer, ze niet luid klinken. Daarom zorgen sommige manieren ervoor dat het geluid in onze apparatuur toeneemt.

In dit artikel leggen we uit hoe je Galaxy Buds luider kunt maken op pc en mobiele telefoons.

Als je oordopjes op je computer zijn aangesloten en je niet genoeg volume krijgt, kun je deze stappen gebruiken om het geluid te versterken:

Zorg ervoor dat je oordopjes zijn aangesloten. Als deze een volumeregeling hebben, past u deze aan om het te verhogen.

 • Klik op de startknop en selecteer het configuratiescherm.
 • Dubbelklik vervolgens op het geluids- en audioapparaat om het dialoogvenster te openen.
 • Kies het volumetabblad, sleep de schuifregelaar “apparaatvolume” naar rechts om het audioniveau te verhogen.
 • Zorg ervoor dat het tabblad Dempen niet is aangevinkt.
 • Druk indien nodig op de knop “Geavanceerd” om het dialoogvenster “afspeelbesturing” te openen. Veeg om het geluid te versterken.
 • Kies het tabblad audio en klik op de juiste oordopjes. Klik in het vervolgkeuzemenu “geluid afspelen” op volume om het dialoogvenster voor uw selectie te zien en veeg vervolgens omhoog om het geluidsniveau te verhogen.
 • Klik op “Accepteren” om het dialoogvenster te sluiten waarin de wijzigingen moeten worden opgeslagen.
 • Test het volume door een geluid af te spelen met je favoriete mediaspeler. Zo kun je controleren of je oordopjes harder klinken.

Als uw computer daarentegen Windows 7 heeft, kunt u deze stappen volgen om het geluid van uw hoortoestellen te verbeteren:

 • Open het startmenu.
 • Selecteer-bedieningspaneel.
 • Ga naar het geluidsgebied en selecteer het.
 • Zoek vervolgens in het nieuwe venster naar oordopjes of oortelefoons.
 • Draag je oordopjes om te zien of ze luider klinken.
 • Selecteer vervolgens ‘eigenschappen’.
 • Nu zijn er op het tabblad Verbeteringen enkele opties: merkheadsetvirtualisatie en loudness-egalisatie.
 • Druk op accepteren en u zult direct een toename zien in de manier waarop uw hoortoestellen klinken.

Als je naar muziek of audio luistert, klinken je oordopjes inderdaad erg zacht, dus je hebt je afgevraagd of het mogelijk is dat het volume van je oordopjes op je apparaat toeneemt.

Er is een applicatie voor Hoe je Galaxy Buds luider kunt maken die je gemakkelijk kunt gebruiken, en deze is beschikbaar in de Play Store.

Tegenwoordig is het Android-systeem geleidelijk geëvolueerd, zodat we veel acties kunnen uitvoeren zonder onze toevlucht te nemen tot complexe methoden, en het verhogen van het volume in uw hoortoestellen is daar een van.

Om deze reden zullen we hiervoor de meest populaire applicatie gebruiken, namelijk de GOOD Volume Amplifier.

Hiermee kan het volume van multimediatoepassingen kunstmatig worden verhoogd. Om het te installeren, moet u de volgende stappen volgen:

 • Download de app op uw apparaat vanuit de Play Store.
 • Nadat het is geïnstalleerd, opent u het en verschijnt er een volumeregeling die overeenkomt met het algemene volume van het systeem.
 • Verbind dan je buds met de mobiele telefoon, en we verhogen de Boost-balk.
 • Dan moet je in de app het maximale volume instellen. Standaard is dit 60%.
 • Daarna kunt u de applicatie zonder problemen afsluiten, aangezien de waarden automatisch worden opgeslagen.
 • Je kunt het eens proberen, en je zult merken dat je toppen luider zijn.

Als je niet tevreden bent met het maximale volume van je oordopjes, maar je wilt geen nieuwe kopen – met verminderde impedantie – dan zijn er verschillende eenvoudige manieren om dit probleem op te lossen.

CONTROLEER DE INSTELLINGEN VAN UW PC

Ga naar het Configuratiescherm van Windows 7 en zoek daar het pictogram Geluid.

Nadat je het hebt geselecteerd, controleer je de aanwezigheid van de knoppen in de lijst met apparaten en door er met de rechtermuisknop op te klikken, zorg je ervoor dat ze zijn geactiveerd.

Dubbelklik daarna op de lijn met de knoppen om hun eigenschappen te openen.

Vink vervolgens op het tabblad “Extra functies” het vakje naast de regel “Geluidsuitlijning” aan, als dit nog niet is aangevinkt. Klik op “Toepassen” en test het geluid.

CONTROLEER DE STUURPROGRAMMA’S VAN JE PC

Zorg ervoor dat uw apparaat de nieuwste geluidsstuurprogramma’s heeft. Een ongeschikt stuurprogramma zorgt ervoor dat de oordopjes niet worden herkend of dat hun functionaliteit minimaal is.

De meest voorkomende problemen met stuurprogramma’s zijn:

 • bugs gemaakt door ontwikkelaars (meestal opgelost wanneer nieuwe versies worden uitgebracht);
 • de driverversie is niet geschikt voor een specifieke versie van het besturingssysteem;
 • Het stuurprogramma is in conflict met een of meer multimedia-apparaten.

Stuurprogramma’s kunnen worden bijgewerkt via de officiële website van de fabrikant van de toppen, door het model te kiezen waarmee u een probleem hebt. Om dit te doen, moet u ook de OS-versie en de bitdiepte kennen.

Er zijn speciale hulpprogramma’s voor stuurprogramma’s die alles voor u doen. Bijvoorbeeld DriverPack Solution of Driver Booster.

Het programma scant uw computer, bepaalt de modellen en versies van de aangesloten apparaten en downloadt zelfstandig de ideale stuurprogramma’s ervoor.

Daarvoor kun je controleren op stuurprogrammaproblemen via Apparaatbeheer (als er uitroeptekens in de buurt van een of meer items staan, kan dit de reden zijn dat de oordopjes niet correct werken).

GEBRUIK GELUIDSVERBETERINGSPROGRAMMA’S

Een van deze programma’s is Sound Booster, maar er zijn verschillende vergelijkbare programma’s.

De software kan het geluidsvolume in sommige programma’s tot 500% verhogen – Skype, audio- en videospelers, internetbrowsers.

Het is handig om het volume te regelen; je kunt het doen met behulp van sneltoetsen.

Het is ook mogelijk om deze programma’s in autorun te zetten om direct na het aanzetten van de computer in de lade te verschijnen.

Als het programma van hoge kwaliteit is ontworpen, zal het geen geluidsvervorming geven, dankzij de aanwezigheid van bepaalde filters.

VERHOOG BUDS VOLUME OP IPHONE

Met de ingebouwde equalizer pas je het geluidsniveau in Apple telefoons en tablets aan. Ga naar Instellingen en selecteer ‘Equalizer’. Selecteer de voorinstellingsoptie Late Night.

Na deze handeling wordt het geluid op iPhones en iPads merkbaar harder.

De instelling Late Night verhoogt het volume van zachte geluiden, maar verlaagt het volume van maximale geluiden. Het resultaat is een acceptabel geluid.

Ik hoop dat je zou leren hoe je Galaxy-knoppen luider kunt maken? En laat uw feedback over het artikel achter.

Je kunt het beste leren hoofdtelefoon met ruisonderdrukking onder de 150 En Beste IEM onder de 100 dollar voor het verkrijgen van Bluetooth van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zorg ervoor dat u weet dat u zult genieten van uw Bluetooth-hoofdtelefoon.

Game headset
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart