Koopgids voor hoofdtelefoons met ruisonderdrukking 2021

Als je je tijd in het openbaar verspilt door door te luisteren Koopgids voor hoofdtelefoons met ruisonderdrukking 2021, bent u mogelijk een probleem tegengekomen. Hoe hard je ook je best doet, het lawaai van de omgeving zal je blijvend storen.

Gelukkig is er een haalbare oplossing. Dit is een koptelefoon met actieve ruisonderdrukking, die omgevingsgeluiden kan wegfilteren.

Hoe werkt Active Noise Cancelling (ANC)-technologie, wat biedt het en wat zijn de mogelijke risico’s? Uiteindelijk zullen we kijken naar de huidige beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons op de markt.

Het basisprincipe van ANC-technologie – dat wil zeggen, hoofdtelefoon koopgids 2021, resp. Annuleren (vertaald als hoofdtelefoon met actieve demping of hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking) is eenvoudig.

Het bestaat uit het verstoren van ongewenste geluiden door een ander geluid in de weg te zetten dat ze elimineert.

Dezelfde rimpel (geluid is een golf, zogenaamde amplitude) gebruikt als storend geluid, alleen op de tegenovergestelde frequentie om ongewenste ruis te verwijderen. Als beide geluiden samenkomen, heffen ze elkaar op.

HOE KEN JE DE ANC-HOOFDTELEFOON?

Fabrikanten verwijzen op alle mogelijke manieren naar dit type hoofdtelefoon. Je vindt ze op internet of in gedrukte catalogi, zoals koptelefoons met actieve ruisonderdrukking, koptelefoons met actieve demping, ANC-koptelefoons of koptelefoons met ruisonderdrukking. Engelse aanduidingen worden ook gebruikt. Naast de afkorting ANC komen we ook in-ear noise-cancelling headphones, noise-cancelling headphones (Best Noise Cancelling Headphones under 150 ), hoofdtelefoon met ruisonderdrukking, actieve ruisonderdrukking, hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking of de beste hoofdtelefoon met echoonderdrukking.

ACTIEVE RUISONDERNEMING

De ANC past zich geleidelijk aan aan een bepaald geluid. De gegenereerde ruis en de externe ruis vallen uiteindelijk bijna weg en je kunt ongestoord luisteren.

Het is gemakkelijker om geluiden die zich herhalen te elimineren. Het kan zeggen dat het systeem hierdoor de tijd heeft om de geluidsamplitude te “herkennen” en het tegenovergestelde te creëren. Het is onbepaald oproepgeluid, normaal straatgeluid of motorgeluid van een voertuig.

Als een ambulance toetert of een claxon blaast, is het onwaarschijnlijk dat het ANC-systeem dit aankan. Actieve ruisonderdrukking werkt het beste bij lagere frequenties (dwz normale ruis, ruis, onbestemde brom die ons bijna constant omringt).

Een kopersgids voor ruisonderdrukkende hoofdtelefoons 2021 kan echter worden gebruikt in hoofdtelefoons, waar deze technologie waarschijnlijk het meest wordt besproken, en in microfoons voor handsfree, airconditioning of grotere ruimtes, zoals metroplatforms. Het doel is voor alle toepassingen hetzelfde: de effecten van hinderlijk geluid op het menselijk gehoor verminderen.

ACTIEVE NOISE CANCELLING ILLUSTRATIE

Active Noise Cancelling kun je overal gebruiken. Op het werk, onderweg door de stad, maar ook gewoon lekker ontspannen.

In de praktijk, een gids voor het kopen van koptelefoons in de VS, werkt actieve ruisonderdrukking op basis van een toegevoegde microfoon, die omgevingsgeluiden oppikt, evalueert en vervolgens een signaal met de tegenovergestelde amplitude aan de geluidsstroom toevoegt.

IS ACTIVE NOISE CANCELLING VEILIG?

Actieve ruisonderdrukkingstechnologie maakt gebruik van uw luisterplezier, maar ze hebben ook één positief neveneffect.

Hun voordeel is indirect: doordat we storende geluiden uit de omgeving kunnen afbreken, kunnen we muziek op een koptelefoon op een aanzienlijk lager volume afspelen.

Omdat we omgevingsgeluid proberen te overstemmen (niet onderdrukken), verhogen we het volume en kan langdurige blootstelling aan harde geluiden uw gehoor beschadigen. Ook kan het vele jaren duren voordat dit zichtbaar wordt.

ACTIEVE NOISE CANCELLING ILLUSTRATIE 2

Bij het gebruik van ANC-koptelefoons op straat moet je goed op je omgeving letten. Over het algemeen raden we aan om ze op een veilige plek te gebruiken.

Koptelefoons met ANC vallen niet in je oren, resp. In de hersenen komt een of andere schadelijke elektromagnetische golf – wat ook het argument is van degenen die het afwijzen – altijd gewoon weer een geluidsgolf.

We verzinnen het niet, het is te horen op goedkopere koptelefoons met deze functie: in momenten van stilte kunnen we een licht geluid op de achtergrond horen. ANC-koptelefoons zijn op zich dus volkomen veilig.

Hoewel een consument een koptelefoon-koopgids meldt, kan een indirect gevolg van ANC-koptelefoons zijn dat bij het elimineren van ongewenste omgevingsgeluiden, men stopt met waarnemen, resp. Geen enkel geluid mag zijn oren brengen om hem ergens voor te waarschuwen: een waarschuwing voor een oversteekplaats voor voetgangers, een naderende tram, een ambulance of een radiobericht op een treinstation.

Echter, zoals we hierboven schreven, als het geen periodiek terugkerend geluid is, hoeven ANC-koptelefoons er niet snel mee om te gaan, dus er is geen risico op 100% isolatie.

Tegelijkertijd bieden sommige hoofdtelefoonmodellen (zie het productspecifieke gedeelte hieronder) een keuze uit meerdere niveaus van geluidseliminatie. En wanneer u er een kiest die is ontworpen om op straat te lopen, kunt u er zeker van zijn dat precies wat nodig is, uw oren bereikt.

Het is in ieder geval niet schadelijk om de andere zintuigen op scherp te zetten. Rondkijken, rondkijken op de oversteekplaats, je omgeving opmerken.

Dan is bewegen met muziek in je oren veilig. En voor de meest veeleisende situaties raden we aan om op een druk kruispunt de koptelefoon uit je oren te halen.

SOORTEN HOOFDTELEFOONS

 • Hoofdtelefoon met gesloten achterkant
 • Hoofdtelefoon met open achterkant
 • Bluetooth-koptelefoon
 • On-ear koptelefoon
 • Over-ear koptelefoon
 • In-ear koptelefoon
 • beengeleidende hoofdtelefoons
 • Oordopjes
 • Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

De koptelefoons die bij mobiele telefoons of andere apparaten worden geleverd, zijn niet altijd van goede kwaliteit, en misschien denk je daarom aan nieuwe.

Er zijn verschillende soorten koopgidsen voor oortelefoons. Koopgids voor ruisonderdrukkende hoofdtelefoons 2021 geleverd door fabrikanten zijn meestal intra-auraal.

Dit zijn natuurlijk de goedkoopste en slechtste koptelefoons. Sommige fabrikanten zijn helemaal gestopt met het toevoegen van koptelefoons aan hun producten, in de hoop dat gebruikers hun favoriete koptelefoon zelf kopen.

WAT IS ACTIEVE RUISONDERNEMING?

Sinds kort zijn er meerdere modellen met actieve onderdrukking van omgevingsgeluid op de markt verschenen. Dergelijke hoofdtelefoons bevatten een kleine microfoon die omgevingsgeluiden opneemt en een anti-ruissignaal creëert. Het omgevingsgeluid wordt opgeheven.

Bij sommige modellen kan het gebruik van deze technologie de geluidskwaliteit verslechteren omdat er ruis in het geluid wordt gemengd.

Daarom is het goed om de koptelefoon uit te proberen voordat je hem koopt of in ieder geval wat recensies op internet leest. In de meeste gevallen zal een verslechterende geluidskwaliteit geen probleem zijn.

DRAADLOZE HOOFDTELEFOON

Als je een draadloze koptelefoon koopt, is het enige echte voordeel dat je geen last hebt van de kabel. Er zijn echter twee nadelen.

Ten eerste moet je je draadloze hoofdtelefoon regelmatig opladen. En ten tweede kan de audiotransmissie slechter zijn. Draadloze overdracht kan leiden tot kwaliteitsverlies. Een kabel is gewoon een kabel. Voor mezelf raad ik een koptelefoon met een kabel aan.

INTRAAURALE HOOFDTELEFOON – PIPS EN OORDOPPEN

De pitten en pluggen zijn compacter, goedkoper en bieden een slechtere geluidsweergavekwaliteit dan andere typen. Ze bieden minimale isolatie van omgevingsgeluid.

Het dwingt de eigenaar om het volume hoger te zetten in een drukke omgeving. Frequent gebruik van deze hoofdtelefoon bij hogere volumes kan uw gehoor beschadigen. Naast iemand (zoals ik) kan deze koptelefoon vaak uit zijn oren vallen.

Als compactheid en lage prijs voor jou op de eerste plaats komen, zul je naar dit type hoofdtelefoon moeten reiken. Natuurlijk zullen ze nooit de kwaliteit bereiken die wordt geboden door andere soorten koptelefoons.

 • Ze zijn perfect opgeborgen
 • Ze zijn goedkoop
 • Ze zijn bijna onzichtbaar (iemand vindt het niet erg om een ​​grote koptelefoon te dragen)
 • Slechte geluidsweergave
 • Ze kunnen uit de oren vallen

SUPRA AURAL HOOFDTELEFOONS

De bekendste vertegenwoordiger van dit type is de Koss-koptelefoon. Sommige winkels hebben levenslange garantie op deze koptelefoons. Misschien zijn ze daarom zo populair.

De oordopjes zijn meestal van schuim of kunstleer. Ze zijn iets groter dan de pitten en pluggen, maar ze kunnen nog steeds relatief goed worden bewaard.

 • Ze zijn goed bewaard
 • Ze zijn licht
 • Ze kunnen iemand in de buurt irriteren – het geluid dat overal te horen is

CIRCUMORALE HOOFDTELEFOON

De koptelefoon van dit type omsluit het hele oor: de oorbellen zijn gemaakt van kunstleer, textiel en soms zelfs van echt leer.

Afhankelijk van het ontwerp en de gebruikte materialen isoleren ze de omgevingsgeluiden goed. Onder deze hoofdtelefoons zijn er veel modellen met perfect geluid. Sommige zijn echter zwaar en omslachtig.

Dit type is het meest geschikt voor thuisgebruik. Ik kan me niet voorstellen dat iemand ze op straat gebruikt. Vaak hebben deze koptelefoons ook een microfoon voor communicatie op internet.

 • Ze isoleren perfect de omgevingsgeluiden
 • De beste geluidsweergave
 • De oren zweten eronder
 • Ze zijn slecht opgeslagen
 • Zij zijn zwaar

Koptelefoons kunnen worden onderverdeeld in verschillende categorieën, die elk geschikt zijn voor iets anders. Hun doel is essentieel.

Bent u op zoek naar een mobiele koptelefoon voor onderweg of om thuis naar andere bronnen te luisteren?

 • Over het hoofd bedraad – het meest geschikt voor thuisgebruik. Dus als je een actieve hoofdtelefoon voor je computer of laptop wilt, zijn deze ideaal voor jouw behoeften. Als je vaak reist, kies dan tussen modellen die kunnen worden opgevouwen.
 • Draadpluggen – ideaal voor reizen, hardlopen of andere soortgelijke activiteiten. Ze houdt de koptelefoon in haar oor, waardoor ze zelden uitvalt. Het hoorsysteem wordt hierdoor echter wat meer belast en kan bij een langdurig hoger volume beschadigd raken. Houd het niveau daarom binnen redelijke grenzen.
 • Draadloze hoofdtelefoons – draadloze hoofdtelefoons kunnen zowel over het hoofd als pluggen worden gebruikt. Wil je niet alleen een koptelefoon voor thuisgebruik, maar alleen voor reizen in het openbaar vervoer of tijdens het sporten, dan zijn draadloze koptelefoons veruit de beste. De draden raken niet in de knoop en beperken je bewegingsvrijheid niet. Hun nadeel is echter meestal een hogere prijs.

NOISE CANCELLING HOOFDTELEFOON VOOR EEN BETERE SLAAP

Technologieën voor het elimineren van ongewenste ruis gebruiken ook iets geavanceerdere oordopjes (in de volksmond “stille hoofdtelefoons” of “draadloze slaaphoofdtelefoons” genoemd), de oordopjes die we ’s nachts gebruiken om ons beter te laten slapen.

Ze werken op twee niveaus: ze creëren een fysieke barrière voor het geluid dat onze oren binnendringt, en met behulp van ruisonderdrukking creëren ze een obstakel voor de geluiden die hun maas in de wet vinden.

Het is bijvoorbeeld de bovengenoemde constante drukte van de stad, die we al bewust niet meer waarnemen, maar die nog steeds storend is voor de hersenen.

Sommige soorten slaapkoptelefoons dempen het ook en vervangen het door speciaal geselecteerde rustgevende geluiden die ons helpen gemakkelijker in slaap te vallen. Dergelijke hoofdtelefoons zijn onder meer de bekroonde Noise Masking Sleeping Buds van Bose.

U kunt een bezoek brengen aan de Beste draadloze koptelefoon voor tieners om muziek te horen in de beste spraakkwaliteit. Kijk ook eens naar hoogwaardige kwaliteit Beste in-ear hoofdtelefoon voor gaming. Deze zijn erg populair bij jongeren en kinderen.

Game headset
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart