5 beste open-ear koptelefoons 2021 (Reviews & Buyer’s Guide)

Beste open-ear-koptelefoon 2021: Leven we niet in het beste tijdperk ooit? Ja, onze levens zijn drukker en agenda’s voller, maar we maken ons maximale potentieel waar. Elke dag wakker worden met nieuwe uitdagingen en nieuwere apparatuur om te voldoen aan de eisen van een hectisch schema. Multitasken is een manier van leven geworden. Hoe beter we zijn in het doen van meerdere dingen tegelijk, hoe beter onze vooruitgang is.

Technologie behoedt ons al geruime tijd voor verveling en uitputting. De mens heeft dergelijke apparaten gemaakt die ons werk niet alleen gemakkelijker maar ook beter maken. Hoofdtelefoons zijn zo’n creatie. Hebben ze ons werk niet beter gemaakt? Dus hier is de 5 beste open-ear hoofdtelefoon 2021 voor jou.

Inhoudsopgave

 • Moderne hoofdtelefoons en hun functies
 • Geluidswering
 • Draadloze modellen
 • Hoe werken deze?
 • Bluetooth
 • Microfoon
 • Beste open-ear koptelefoon 2021
 • 1. SONY WH-1000 XM4
 • 2. AfterShokz AS600BK
 • 3. SuperEQ S1
 • 4. AfterShokz Aeropex
 • 5. Audiotechniek ATHM50XBT
 • Conclusie

Moderne hoofdtelefoons en hun functies

De eerdere koptelefoons waren een stuk eenvoudiger dan de nieuwere modellen, net als elk ander apparaat. Maar in de loop van de tijd is hun geluidskwaliteit bij sommige modellen verbeterd tot bijna perfect. Maar ze hebben ook andere speciale functies die we in de volgende regels zullen bespreken.

Geluidswering

Hoe vervelend is het geluid van buiten als je je probeert te concentreren op je wachtdienst of gewoon naar een nieuw nummer van Ariana luistert! Dit is absoluut de reden waarom de technische genieën ruisonderdrukkende oortelefoons hebben ontwikkeld. Met behulp van deze lifesavers kun je nu alle ongewenste geluiden in je omgeving wegfilteren.

Hoe werkt het?

Het werkt volgens het basisprincipe dat ruis ruis onderdrukt. De hoofdtelefoon met ANC-functie (Active Noise Cancelling) genereert geluid met dezelfde frequentie als het geluid van buitenaf. Het eindresultaat is dat beide geluiden elkaar opheffen en je geniet van een ongestoorde ervaring.

Maar het werkt vooral op laagfrequente alledaagse geluiden.

Zijn ze veilig?

Het is een discutabele vraag. We raden het aan als u het in een veilige omgeving gebruikt, zoals uw kamer of een overdekte faciliteit waar u niet door een auto kunt worden overreden. Vanwege het ruisonderdrukkende effect moet je proberen ze niet te gebruiken tijdens het woon-werkverkeer of het oversteken van wegen.

Door de noise cancelling zet je het volume echter niet open en dat kan je gehoor beschadigen. Vind er meer over bij richtlijnen voor ruisonderdrukking.

Draadloze modellen

Draden zijn een beetje ouderwets, toch? Nu alles draadloos gaat, zijn de hoofdtelefoons met deze functie gemakkelijker te hanteren en op te bergen, vooral de liefde van tieners. Tieners zijn zulke jaren waarin we genieten van wilde uitbarstingen. Dus waarom zou u zich zorgen maken over het oprollen van de draden van uw hoofdtelefoon en ermee worstelen. Bekijk hier. Beste draadloze koptelefoon voor tieners.

Hoe werken deze?

Best makkelijk. Aangezien er geen draad is om je telefoon/laptop/tablet met de hoofdtelefoon te verbinden, komt Bluetooth hier goed van pas.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat de meeste smartphones die populair zijn bij tieners geen 3 mm-aansluiting hebben. Dus een draadloze hoofdtelefoon is het antwoord.

Geen draad, geen zorgen.

We kunnen eindelijk stoppen met het gehannes met de draden. Gemakkelijker te gebruiken en op te slaan.

Bluetooth

Laten we onze apparaten aansluiten en het plezier kan beginnen. Door de hoofdtelefoon aan te sluiten op uw smartphone, laptop, tablet enz. wordt het gebruik van een hoofdtelefoon zoveel spannender. Perfect voor werk en vrije tijd. U kunt uw hoofdtelefoon aansluiten op de smartphone en ’s ochtends uw 6 mijl hardlopen of met uw klant praten terwijl u in de bureaustoel zit.

Wat gebeurt hier?

We zijn allemaal goed bekend met Bluetooth-technologie. Deze hoofdtelefoons zijn draadloos, dus er is een systeem nodig om ze met andere apparaten te verbinden. Geen snoer om je te storen.

Deze moeten worden opgeladen.

Een goede hoofdtelefoon met Bluetooth is degene die de gebruiker langere opgeladen uren biedt. De off-grove geluidskwaliteit zou ook super moeten zijn.

Microfoon

Luisteren is een belangrijke vaardigheid, maar als je echt ergens heen wilt, is praten net zo belangrijk. Sommige hoofdtelefoonmodellen worden geleverd met een ingebouwde microfoon voor mensen die tijdens een oproep willen praten en hun handen vrij willen houden voor andere taken. Perfect voor een informeel gesprek, maar het beste voor officiële gesprekken.

Hoe is het beter?

Als u voor uw werk non-stop moet bellen, dan is een ingebouwde microfoon in de hoofdtelefoon beslist beter en stressvrij te gebruiken. Als u een afzonderlijke microfoon met uw systeem gebruikt, moet u twee apparaten aansluiten. Toch is er met deze hoofdtelefoon maar één apparaat aangesloten, dus minder belasting van het systeem.

Zelfs voor eenvoudige gesprekken is het beter om een ​​microfoon in je oordopjes te hebben, zodat je niet kunt telefoneren zonder de headset af te zetten.

Het is belangrijk om de juiste hoofdtelefoon te kiezen die goed aansluit bij uw behoeften. Als u op zoek bent naar een koptelefoon, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In dit artikel zetten we de top vijf van beste open-ear-koptelefoons van 2021 op een rijtje, die je leven cooler kunnen maken.

1. SONY WH-1000 XM4:

5 beste open-ear koptelefoons 2021 (Reviews & Buyer`s Guide) Nr.1
Amazone

Dit is de baas van alle koptelefoons. Het wordt geleverd met een geweldige geluidskwaliteit, de batterijduur is lang, maar de beste eigenschap is de dubbele geluidscensurering. Zacht voor de oren, een lichtgewicht model dat urenlang super comfortabel is om te dragen. U kunt zelfs de geluidsinstellingen naar wens aanpassen.

Batterijduur: zoals alle nieuwe apparaten, wordt deze geleverd met een snellader en gaat hij tot 30 uur mee. van opgeladen tijd. Simpel gezegd, als je deze beesten maximaal 5-10 minuten oplaadt, kun je zeker genieten van een goede 5 uur (ongeveer) gebruikstijd.

Functies:

 • Frequentie: 4 tot 40 KHz
 • Batterij: 30 uur
 • Draadloos bereik: 33 voet
 • Impedantie: 47 ohm

Waarom zou je het kopen?

Het is een redelijk goede koop vanwege de verbeterde en verbeterde geluids- en microfoonkwaliteit. Met de snellaadoptie geniet je van meer gebruikstijd en wordt de oplaadtijd verkort. Je kunt deze koppelen met niet één maar met meerdere apparaten. De ruisonderdrukkingsfunctie is goed genoeg om bovenaan deze lijst met beste koptelefoons te staan. U kunt uw audio naar wens opschalen.

Hoeveel kost het?

Het kost maar liefst $ 348. We weten dat het veel geld is, maar houd rekening met de kwaliteit van deze hoofdtelefoon. Met de verbeterde functies is de prijs te rechtvaardigen.

2. NaShokz AS600BK

Deze zijn perfect voor gymkleding of de vroege ochtendrun. Gemakkelijker te dragen als u niet comfortabel bent met het dragen van een in-ear-koptelefoon. De meeste mensen houden niet van het idee van een oordopje, omdat het na een tijdje pijn begint te doen, terwijl de volledig gevormde oortelefoons soms zwaar aanvoelen op de oren. Deze beauty is perfect voor wie een comfortabele hoofdtelefoon wil.

Technologie: deze koptelefoon werkt op botinductietechnologie. Het betekent dat er geen oordopjes of oorkappen zijn. De geluidstrillingen reizen door je jukbeenderen en houden je bewust van de omgevingsgeluiden.

Waar kun je ze gebruiken?

5 beste open-ear koptelefoons 2021 (Reviews & Buyer`s Guide) Nr.2
Amazone

Je kunt deze buiten dragen omdat ze de omgevingsgeluiden niet onderdrukken en je bewust houden van je omgeving.

Vanwege de lichtgewicht en comfortabele pasvorm zijn deze geweldig voor langere duur.

Functies:

 • Connectiviteit: Bluetooth
 • Compatibiliteit met meerdere punten: iOS, Android, blur tooth-ready smartphones/tablets/laptops, evenals MAC en pc
 • Batterijduur: 6 uur
 • Gebruik: perfect voor lange duur
 • Geluidskwaliteit: Premium
 • Certificering: IP55
 • Weerstand: Zweet, vocht, stof

Kosten: $ 79,95

3. SuperEQ S1

5 beste open-ear koptelefoons 2021 (Reviews & Buyer`s Guide) Nr.3
Amazone

Dit is jouw aankoop als je een ruisonderdrukkende hoofdtelefoon met eersteklas geluidskwaliteit nodig hebt. Maar er zijn momenten waarop je moet doden

de ruisonderdrukking en luister naar de externe geluiden alsof je in een trein zit, op zulke momenten kun je met dit model overschakelen naar de transparante modus. Zo geniet je van zowel noise censuring als een gewone koptelefoon uit één stuk.

Hybride actieve ruisonderdrukking: hiermee kunt u omgevingsgeluid tot 33 dB verminderen. Dus als je maximale externe geluiden wilt annuleren, dan is dit jouw spel. U hoort niets anders dan muziek, hoe druk en rumoerig uw omgeving ook is.

Functies:

 • Bluetooth: nieuwste 5.0-technologie
 • Bluetooth-bereik: 10 meter
 • Levensduur batterij: 45 uur (op transparante modus) & 40 uur (op ANC)
 • ANC: u kunt het naar behoefte in- of uitschakelen.
 • Geluid: hifi-stereogeluid en diepe bas
 • Uitvoering: 90 graden opvouwbare oorkappen met verstelbare hoofdband.

Kosten: $ 59,99

4. NaShokz Aeropex

5 beste open-ear-koptelefoons 2021 (Reviews & Buyer`s Guide) nr. 4
Amazone

Waterdichte hoofdtelefoon voor extreme sporten. After Shokz streeft ernaar om u een lichtere, duurzame en perfecte hoofdtelefoon te bieden voor uw sportschool of sportbehoeften. De hoofdtelefoon is niet alleen licht van gewicht (voor comfortabel langdurig dragen), maar dit model is ook waterdicht, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over spatten.

Functies:

 • Ontwerp: open oor
 • Technologie: bone conduction technologie om prachtig geluid door je jukbeenderen te laten komen.
 • Batterijduur: ongeveer 8 uur.
 • Microfoon: dubbele ruisonderdrukkende microfoons voor een kristalhelder geluid
 • Waterdicht: deze hoofdtelefoon kan tegen een beetje spetters en zweet, maar is zeker niet geschikt om mee te zwemmen.
 • Deze worden geleverd met een vochtdetectiesysteem voor veilig opladen.
 • Multifunctionele knoppen: u kunt afspelen/pauzeren/overslaan en zelfs uw spraakopdrachtoptie activeren of oproepen beantwoorden via knoppen.

Kosten: $ 159,95

5. Audiotechniek ATHM50XBT

5 beste open-ear koptelefoons 2021 (Reviews & Buyer`s Guide) Nr.5
Amazone

De geluidskwaliteit is superieur aan veel andere koptelefoons. Audio Technica heeft de reputatie de ultieme geluidservaring te bieden aan zijn gebruikers. Het ontwerp en andere functies zijn even compatibel om in deze lijst te komen.

Functies:

 • Connectiviteit: Bluetooth 5.0
 • Draadloze
 • Spraakassistent: toegankelijk via aanraakbediening
 • Gevoeligheid: 99dB/mW
 • Bediening met meerdere knoppen voor oproepen, muziek en volume
 • Uitvoering: opvouwbaar
 • Levensduur batterij: 40 uur na volledig opladen
 • ANC (actieve ruisonderdrukking)
 • Oplaadtijd: 7 uur van 0-100%
 • Microfoon: omnidirectionele condensator

Kosten: $ 179

Conclusie:

Stel dat u op zoek bent naar de beste open-oost-hoofdtelefoons die uw leven gemakkelijker en eenvoudiger maken. Dan zijn artikelen, zoals hierboven vermeld, het beste voor jou. Als je op zoek bent naar andere opties, vergeet dan niet om de top 10 duurzame hoofdtelefoons van 2021 te bekijken.

Game headset
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart